Hoppa till innehåll

Bekväma Elektriska Skotrar med stora luftfyllda hjul

En elektrisk skoter med stora luftfyllda hjul blir märkbart bekvämare än dess liknande modeller med solida däck. Ett stort luftfylld hjul på den elektriska skotern kommer förutom ökad komfort också att ha bättre grepp och följa terrängen och vägen jämnare.

E-wheels E7 är en odjur av en elektrisk skoter och är lämplig för dig som vill ha något mycket kraftfullt och robust. Den erbjuder en spännande kombination av rå kraft, komfort och lång räckvidd och är utrustad med två motorer som ger imponerande 4800w maxeffekt! Detta gör klättring oproblematisk! Accelerationen och topphastigheten är helt vild och kan eventuellt justeras ner via de olika körlägena.

E-Wheels E7 – Med stora luftfylda off-road däck /EWheels.se
E-Wheels E7 – Med stora luftfylda off-road däck /EWheels.se

Med ett unikt dämpningssystem och sina 10×2,5″ luftfylda off-road däck gör att du bekvämt kan köra både på väg och offroad eller på grus .

E-Wheels E7 – Med stora luftfylda off-road däck /EWheels.se

E3 Elektriska scooter kombinerar lång räckvidd, bra kraft och mycket bra körkomfort till ett mycket rimligt pris. Scootern är en bekväm och bra elektrisk skoter för vardagligt bruk.

Med luftfyllda däck, skivbromsar och en 1100 watt motor, den kan bekvämt ta dig upp branta backar och har en maximal vikt på 125 kg. Här får du mycket kraft packad i en liten och praktisk elsparkcykel. Drar upp backarna fort och får dig snabbt upp i fart.

E3 Elektriska scooter /EWheels.se

Segway Max G30

Den nya elektriska skoter från Segway har luftfyllda och slanglösa däck som ger ökad komfort och grepp på vägen.

Scootern är den starkaste skoter som någonsin producerats av Segway. Scootern är byggd för både asfalt och lätt terräng eftersom den lätt kan hantera ranta backar upp till 20% lutning. Däcken är inlagda med ett extra lager gel på insidan för att ge ökat skydd och förhindra punkteringar.

Segway Max G30 /Robotexperten.se
  • 10 ″ Däck med luft
  • 65 kilometer räckvidd
  • 25 km / h
Segway Max G30 /Robotexperten.se
Segway Max G30 /Robotexperten.se

Älskar utomhus och sport? Läs mer om stora tält för camping och festivaler, Uppblåsbar kajak – både praktisk och rolig eller Starka elektriska skotrar med kraftfull motor.