Hoppa till innehåll

Stora tält – Tält för familjen eller stora festivaltält

Stora tält för camping, festivaler, kongresser och jaktlag. Perfekt för att rymma mycket utrustning, för att samla vänner eller för att sova med hela familjen på resan. Med dessa stora tält kan du vara kung i lägret och skryta i lyx eller så kan du enkelt ta din crosscykel inomhus och reparera den om du är vid tävlingscup. Med ett stort tält har du många val och de behöver inte nödvändigtvis vara svåra att sätta upp.

Även om de flesta tält är gjorda för 2 eller 3 personer finns det flera tält i stora storlekar som passar för hela familjen, en stor grupp vänner eller om du bara vill ha lite mer campingplats.

Dessa stora tält kan också användas i ett antal andra områden, såsom en bas för räddningsinsatser, ett fältkontor, ett första hjälptält, en tältverkstad och mycket mer. Perfekt inte bara för camping utan också för sociala miljöer, här kan du samla jaktlaget efter en lång dag i skogen för bål och historier.

Nordisk är tillverkare av tält och stora safaritält i moderna material samt bomull. Deras tält produceras här i Europa vid deras fabrik i Görlitz, Tyskland. Tält i alla storlekar sys ihop av skickliga medarbetare med lång hantverkserfarenhet. Din serie av stora och rymliga tält kan användas för safari, glamping, festivaler eller för er som bara är en stor familj på resan.

Stora tält från Nordisk för glamping och camping / Scandihills.se

Nordic är kanske ett något okänt varumärke men sedan starten 1983 har de skapat goda traditioner för att bygga tält och campingutrustning av de bästa råvarorna.

Stora tält från Nordisk för glamping och camping / Scandihills.se

Uppblåsbar : Robens Aero yurt är ett stort och vackert runt tält som har hämtat inspiration från de ikoniska yurterna som fortfarande används av nomadiska herdar på stepparna i Centralasien.

Tältet är också enkelt att sätta upp , lägg tältet plant på marken och anslut den medföljande luftpumpen för att blåsa upp de åtta pelarna som håller tältet upprätt.

Aero-Yurt – Stort uppblåsbart tält / Outnorth.se

Denna uppblåsbara yurt är perfekt för lyxläger, familjecamping eller som basläger för större resor och utflykter.

Aero-Yurt – Stort uppblåsbart tält / Outnorth.se
Aero-Yurt – Stort uppblåsbart tält / Outnorth.se

13,4 m2 – Robens prospektor är ett stort boende tält som passar om du vill ha ett stort tält som helst ska stå stadigt i flera dagar. Tältet rymmer så många som 12 personer i sovsäckar och rymmer därmed bekvämt en stor familj eller en grupp vänner. Här kan du stå upprätt och stanna bekvämt oavsett om du är på resa, festival eller ett kongress / evenemang.
Robens har också ett antal utrustning och produkter för att dekorera tältet, inklusive lägrbäddar, spisar och mycket mer.

Robens Prospector / Outnorth.se
Robens Prospector / Outnorth.se

Tentipi Safir är ett runt och stort tält som finns i flera versioner för två eller upp till femton personer, och är ett perfekt tält om du vill ha ett tält för bekväm camping eller liknande. Tältet har full ståhöjd och ett enormt utrymme samt kan användas med både kamin och öppen eld. Det är också mycket komfortabelt tack vare egenskaper såsom smart ventilering med det patenterade In-Tent-Vent-systemet som låter dig justera ventilmössan utan att ens lämna sovsäcken, förbättrad golvtätning tack vare spolknapp och ring etc.

Tentipi tält / Outdoorexperten.se
Tentipi tält / Outdoorexperten.se

Airwille från Outwell är ett stort och stort tält för lata semestrar på campingen. Perfekt om du är en familj som vill slå läger tillsammans eller för två personer som vill ha en stor lekplats och lite mer lyx på campingen.

Airwell 6sa – Outwell / Outnorth.se
Airwell 6sa – Outwell / Outnorth.se
Airwell 6sa – Outwell / Outnorth.se

Altai Ul Basic är ett stort och robust tält som är perfekt för att samla jaktlaget efter en lång dag i skogen för att ha kul och prata, eller som ett praktiskt basläger för små och stora expeditioner i vildmarken.

Altai Basic / Outnorth.se
Altai Basic / Outnorth.se
Altai Basic / Outnorth.se
Altai Basic / Outnorth.se

Med ett så stort tält kan man enkelt placera utrustning inuti och göra nödvändiga reparationer. Använd dem som basläger för att utforska naturen runt dig. Läs gärna mer om Snowboard Kiting – Spännande & fantastisk aktivitet, Starka elektriska skotrar med kraftfull motor och Tips för att värma ett tält på vintern, hösten och våren.