Hoppa till innehåll

Bärbar gasgrill! Mini Gas Grill på propan och butan. Ett smart alternativ till engångsgrillen

Med en bärbar gasgrill kan du enkelt tända grillen på en båttur, camping eller bilresa. Med en bärbar gasgrill behöver du inte köpa engångsgrillar och tänka på det skräp som härrör från dessa. Ta bara gasgrillen med på en resa, tänd den och grilla utsökt mat på några minuter.

Mini gasgrill på butan och propan

Gasgrillen fungerar på gasburkar av primustyp och fungerar på propan eller butan. Att släppa en större extern bensintank gör det enkelt att byta ut gas vid behov genom att sätta i en ny låda. Gasen antänds via en knapp som skapar en liten gnista och du kan enkelt justera gasflödet i grillen via omkopplaren.

Mini Portable Gas Grill  / Watski.se
Bärbar gasgrill på propan / Watski.se

En liten och bärbar gasgrill

Denna gasgrill från COBB är mycket kompakt och lätt att hantera. Detta gör det till en perfekt grill att ha i båten, husvagnen eller i bilen för camping, stranden, picknick och resor. Den är mycket väl isolerad trots sin lilla storlek och håller värmen bra.

Perfekt för strand, picknick eller båt – Cobb minigasgrill  / Watski.se

Tack vare de höga benen och den goda isoleringen kan du använda denna gasgrill även om det är lite trångt runt utrymmet. Grillen når en innetemperatur på cirka 280-300 grader men kommer att kännas som normal temperatur på utsidan.

Bärbar gasgrill från Cobb / Watski.se

Drivs på gasburkar

Med denna lilla bärbara gasgrill behöver du inte tänka på att ha med dig en stor extern gastank. På denna grill kan du använda små gasbehållare av butan eller propan som du enkelt kan få i butiker.

Grillen har en vacker och robust design i borstat rostfritt stål som står högt upp från marken. Det blir således inget problem att placera detta på gräs eller ovanpå ett bord. COBB-gasgrillen är lätt samtidigt och väger bara några få kg. Det är väldigt lätt att transportera och på grund av dess design kommer maten att grilla maten nästan icke-rökare.

Minigasgrill i borstat rostfritt stål / Watski.se

Läs gärna mer om Starka elektriska skotrar med kraftfull motorareStora tält – Tält för familjen eller stora festivaltält eller Tips för att värma ett tält på vintern, hösten och våren.