Hoppa till innehåll

Snygga ylletröjor för dam – Varma ulltröjor med snygga mönster

Lite värmer liksom en bra tröja av ull i vinterkylan, det är också ett naturmaterial som främjar god djurhållning för lantbrukare. Med dessa fantastiska ulltröjor för kvinnor kan du hålla dig varm när vinterkylan biter på. En bra ulltröja har de underbara egenskaperna att kunna hålla dig varm när du vilar, samtidigt som den transporterar svett när du är aktiv.

Gridarmor är en elegant serie varma, figursydda ulltröjor för kvinnor. Själva tröjan är stickad i 100 % mjuk lammull medan kragen är gjord av polyesterfleece som ger hög isolering och ingen klåda. Gridarmor kommer i fina färger och mönster, perfekt för både skidåkning och vardagsbruk. Tröjorna kan ofta verka stora i storleken, så det kan vara klokt att välja en storlek mindre än den du brukar ha.

Gridarmor ulltröja av lammull och fleece /Outnorth.se
Kommer i både klassisk och halvdragkedja /Outnorth.se

Hardangertröjan är en prisvärd, snygg och varm ulltröja som kombinerar akryl och 55% ull. Tröjan har hög hals med dragkedja och elastiska ytor som säkerställer en hög passform.

Hardanger ulltröja för dam /Stormberg.se
Hardanger ulltröja för dam /Stormberg.se

Nordisfjell kombinerar ull och akryl i en skön tröja med tvåfärgad hög halsringning, klassiskt textilmönster och fina stretchytor som ger en bra och skön passform. Med sina fuktavledande och isolerande egenskaper är detta en jättebra tröja att använda som ett inre lager när man sitter still eller som ett topplager under en skidresa vid fint väder.

Nordisfjell ulltröja /Stormberg.se

Unheindal är en klassisk och populär modell från Stormberg som finns i två fina färger. Tröjan har en hög passform och känns lätt och skön mot kroppen tack vare sina goda stretch-, fukt- och isoleringsegenskaper.

Unheindal ulltröja /Stormberg.se
Unheindal ulltröja /Stormberg.se

Övik från Fjällräven är en ulltröja som kommer i härliga mönster och flera vackra färger, med sin mjuka varma ull är detta en perfekt tröja för både höst, vinter och vår. Detta är en slimmad och lätt ulltröja som passar bra som ett inre lager de kallaste dagarna eller som ett yttre lager under aktivitet eller svala dagar.

Övik ulltröja från Fjällräven /Outnorth.se
Övik ulltröja från Fjällräven /Outnorth.se

Läs gärna mer om Snygg vinterdräkt overall för damer – Klä dig varmt med stil i vinter, Varma och härliga ulltröjor – ett lager och två lager ulltröja för kvinnor och Bekväma liggunderlag – Uppblåsbara liggunderlag för vandring och camping med hög komfort.