Hoppa till innehåll

Elektrisk skateboard med broms – Rolig och enkel vardagstransport

En elektrisk skateboard är ett roligt alternativ till elskotrar eller elcyklar med sin enkla design och mycket lätta att bära design. Få känslan av att flyga längs vägarna och ta den enkelt med dig på bussen eller in till butiken eller jobbet. Denna longboard med elmotorer i bakhjulen är ett kompakt alternativ för dig som vill ha ett enkelt transportsätt i vardagen.

Med 1200W motorer är denna elektriska skateboard avsedd för vuxna upp till 100 kg och tar dig bekvämt även uppför. Skateboarden kommer i 3 motoralternativ som tar hänsyn till din budget och dina behov.

Styr hastighet och broms via handkontrollen /Rull.se

Hur bromsar man?

En vanlig fråga är hur man bromsar med en skateboard, men med en elektrisk skateboard/longboard blir detta väldigt enkelt. Via den handhållna kontrollen kan du enkelt styra hastighet och bromsa så att du kan fokusera på att ta dig fram säkert och säkert.

Den inbyggda bromsen gör det enkelt att använda skateboarden i backar och backar, även för nybörjare, så du har alltid bra kontroll. Du kan till och med röra dig bakåt.

Inbyggd broms och motor i bakhjulen /Rull.se

Mikrotransport som tar liten plats

Elektriska skateboards och longboards med motor tar liten plats, vilket gör det lätt att ta med dem överallt. Detta är ett perfekt mikrotransportmedel för den som har långt hem från bussen eller bara vill ta en snabb tur till butiken. Skateboarden har en räckvidd på 12 km med en topphastighet på upp till 35 km/h. Med en vikt på runt 7,5 kg är skateboarden lätt att bära med sig och kan laddas på bara 4 timmar.

Läs gärna mer om mikrotransporter och elfordon, se bland annat Electric Cross – Coola elektriska crosscyklar för barn, Terräng Elcykel – Actionfylld sport i skog och berg med terräng E-Bike, Snabba skotrar – Elsparkcykel för dig som vill ha mer fart och Offroad elektrisk elscooter – ElSparkcykel för grus och skog.