Hoppa till innehåll

Snygg vinterdräkt overall för damer – Klä dig varmt med stil i vinter

Overaller har traditionellt sett varit ett ganska sorgligt plagg, något man drar på sig när vinterkylan verkligen sätter in och man vill vara säker på att hålla sig varm. Men varför inte välja en varm kostym som också ser bra ut?
Det finns flera snygga overaller och varma kostymer för kvinnor som både ser bra ut och definitivt lyckas hålla dig varm.

Tvinnad overall i softshell /Stormberg

I en sådan overall kan du förhindra att snön smyger in mellan ytterplaggen och du isolerar din kropp ännu bättre mot vinterkylan. Så håller du dig varm ännu längre när du är ute på vintern!

Ute Vinterdräkt för dam med foder – Vind- och vattentät för extra kalla dagar /Stormberg

En overall eller vinterdräkt är ett utmärkt plagg för dig som är mycket ute eller sitter lugnt utomhus, till exempel om du jobbar i en plantskola, kör snöskoter eller är ute i pulkabacken med barn och vänner. En bra overall håller dig även varm även under de kallaste vinterdagarna, och dessa fina modeller kommer också att vara bekväma att ha på sig.

Lara Ski suit är en nästan James Bond-inspirerad outfit avsedd för aktiviteter som skidåkning, snowboard och alpin skidåkning. Den har en smal form och ger hög komfort och passform tack vare durAtec® SuperStretch-materialet som följer den formen.
Den ger bra ventilation under aktiviteter, men är opadrad, så om det är väldigt kallt eller du sitter väldigt stilla bör du ha bra inre lager.

Lara Skiddräkt /Outnorth.se

UTE från Stormberg är en vattentät och vindtät overall som håller vind och regn ute och håller dig varm, samtidigt som den ser väldigt bra ut. Den har ett meshfoder och stickad tight runt midjan så att den känns mer formsydd efter dina behov. Själva overallen är lätt fodrad så att du kan använda den året runt och anpassa de innersta plaggen efter temperaturen i vädret.

Ute overaller för dam /Stormberg

Den populära UTE-overallen kommer även i en ännu bättre isolerad vinterversion – För dig som lätt fryser!

Ute vinterdräkt – för extra kalla dagar /Stormberg

Alta är en ny overall för damer som har utvecklats för att vara varm och skön under kalla vinterdagar! Den har bra vind- och vattenavvisande egenskaper med en passform som gör den även lämplig för aktivitet. Perfekt att använda för t ex snowboard, skidåkning och slalom!

Alta overall för dam /Stormberg

Snoen är en mjuk och skön softshell vinterdräkt som passar utmärkt för aktiviteter som slalom eller bräda då dräkten har en bra stretch och ger mycket rörelsefrihet. Snoen har även en kroppsnära passform och ett justerbart bälte i midjan.

Snoen – softshell kostym från Stormberg /Stormberg

Läs gärna mer om Sveriges Skattkista: En Månad-för-Månad Guide till Naturens Skörd, Vandringsbyxor med foder – Bra isolerade vandringsbyxor som håller värmen och Snabba skotrar – Elsparkcykel för dig som vill ha mer fart.