Hoppa till innehåll

Elektrisk Crosscart och ATV – Spännande fordon för barn och unga

Lite slår spänningen ett barn känner av att kunna vara sin egen förare i trädgården och på gården – och dessa coola elbilar och gokart är en fantastiskt rolig aktivitet för både barn, ungdomar och vuxna.

Det är dock viktigt att vara medveten om regelverket. De får inte användas på allmän väg och ska alltid användas under uppsikt av en vuxen. Beroende på typ av fordon kommer valfri hjälm och pansar också att vara ett smart val för att undvika skador.

Denna coola elektriska buggybil har stora knotiga däck, låg profil och cool inredning. Med sina stora EVA-däck och 4-hjulsdrift är detta UTV-fordon lämplig för att ta sig runt i trädgården och terräng. Här slipper du att hela tiden behöva pressa den uppför små backar eller över små hinder.

Elvagn för mindre barn /Rull.se

Bilen har automatisk mjukstart så att du slipper ryck och ryck, och automatiskt stopp när gaspedalen släpps. Bilen kan köras ensam eller styras via fjärrkontroll av föräldrarna för de mindre barnen.

Elbuggybil med cool design, 4-hjulsdrift och mjukstart  /Rull.se
Bilen har inbyggd stereo och gott om plats för förare och passagerare /Rull.se
Revenger ATV med en toppfart på 6 km/h, dubbla motorer och enkel gas/bromskontroll för de mindre barnen / Rull.se

ATV Nitrox Spirit 500W är en medelkraftig elektrisk ATV som har en stark motor och justerbar toppfart. Med 3 nivåer kan denna ställas in från 5km/h till 15km/h och är därför lämplig för barn, men även för bankörning. Här får du en elektrisk fyrhjuling med stora och bekväma luftfyllda däck och tar dig fram fint i både gräs och grus.

ATV nitrox för barn upp till 12 år /Rull.se

NITROX Legend 1500W är en mer kraftfull modell som passar äldre barn, tonåringar och även vuxna som vill ha en elektrisk fyrhjuling för småkörning i privata områden eller bankörning. Denna fyrhjuling har en maximal förarvikt på 85 kg och har ett stort 48V-20Ah batteri med en varaktighet på upp till 70 minuter.

Nitrox Legend med kraftfull borstlös 1500W motor /Rull.se

Fyrhjulingen har en borstlös 1500W motor och säker kardandrift, utrustad med tre hastighetsinställningar – låg (8 km/h), medium (23 km/h) och hög (35 km/h)

Elektrisk fyrhjuling med stark 1500W motor och hydrauliska bromsar /Rull.se

Denna snygga elektriska crosscart är en spännande leksak som med sin låga sittposition och 48V 1000W elmotor ger en höghastighetsupplevelse. Motorn har 3-stegs hastighetsjustering med en toppfart på ca 30 km/h.

Crosscart har 14 tum starka terrängdäck, störtbåge och bra fjäderdämpning för kontroll och komfort. Individuell broms och gaspedal. Lämplig för förare 100 – 165 cm och en maxvikt på 75 kg.

1000W elektrisk crosscart/Rull.se

Det finns en rad roliga elfordon och leksaker, både riktade till barn men även unga och vuxna. Se bland annat denna elektriska Skateboard med Broms – Rolig och enkel vardagstransport, Electric Cross – Coola elektriska crosscyklar för barn och Snabba skotrar – Elsparkcykel för dig som vill ha mer fart.