Hoppa till innehåll

Starka elektriska skotrar med kraftfull motor

Är du trött på att skoter går långsamt uppför backarna? Vill du ha lite mer kraft i backarna och komma lättare dit? Här kan du se elektriska skotrar med en stor och kraftfull motor som enkelt kan dra dig uppför backar.

Sverige är ett land med många berg och stor höjdskillnad, då är det en fördel att ha en skoter som snabbt kan dra dig framåt. Dessa elektriska skotrar har en extra kraftfull motor som ger dig mycket att dra upp stora backar även för vuxna (och tunga) människor.

E-wheels E7 är en odjur av en elektrisk skoter och är lämplig för dig som vill ha något mycket kraftfullt och robust. Den erbjuder en spännande kombination av rå kraft, komfort och lång räckvidd och är utrustad med två motorer som ger imponerande 4800w maxeffekt! Detta gör klättring oproblematisk! Accelerationen och topphastigheten är helt vild och kan eventuellt justeras ner via de olika körlägena.

E-Wheels E7 – Med stora luftfylda off-road däck /EWheels.se
E-Wheels E7 – Med stora luftfylda off-road däck /EWheels.se

Med ett unikt dämpningssystem och sina 10×2,5″ luftfylda off-road däck gör att du bekvämt kan köra både på väg och offroad eller på grus .

E-Wheels E7 – Med stora luftfylda off-road däck /EWheels.se

E-Wheels E2S V2 PRO 2021 är en mycket klättringsstark cykel med lång räckvidd. Här får du en vattentät modell med en kraftfull motor och lång räckvidd!  Denna el-scooter har uppgraderats med en mer kraftfull motor, LCD-skärm och större batteripaket, så att du kan njuta av ännu bättre köregenskaper längre än någonsin! Batteriet har ökat till imponerande 36V och 15 Ah vilket ger en optimal räckvidd på 50 km! Motorn har ökats till 1000W maxeffekt!

E-Wheels E2S V2 PRO 2021 /EWheels.se

Modellen har en toppfart på 30 km/t, men den kan också beställas med en spärr på 20 km/t. Spärren har ingen betydelse i backar, du får full effekt från motorn tills spärren slår in vid 20 km/t. Stora luftfyllda hjul garanterar en bekväm körning även på ojämnt underlag. Om du väljer punkteringsfria däck är du skyddad mot punkteringar.

Joyor X5S elsparkcykel är elegant, praktisk och säker. Motorn mäter hela 1000W max effekt, stark i lutning och stark acceleration egenskap. Upp till 55 km räckvidd, interagerade dämpare och stora behagliga 10” däck.

Joyor X5S elsparkcykel /Ewheels.se

E-wheels E7 är en kraftfull elektrisk skoter. Med sin imponerande 4800w maxeffekt elmotor kan den snabbt dra upp stora backar med stor lutning. Förutom sin kraftfulla och snabba motor har denna elektriska skoter också 10 ″ däck, solida skivbromsar och bra dämpning som gör resan bekvämare.

E-wheels E7 – Kraftfull elsparkcykel /Ewheels.se