Hoppa till innehåll

Promenadband – Kompakt löpband för promenader och träning hemma

Vill du komma i bättre form utan att behöva gå ut genom dörren? Ett Promenadband kan vara lösningen för dig som vill träna och kliva in i ditt eget hem eller lägenhet. Till skillnad från ett traditionellt, stort och skrymmande löpband kommer ett promenadband att vara kompakt och designat för både småhus och små stadslägenheter.

Kingsmith WalkingPad R2 Pro av Xiaomi /E-Wheels.se

Långa promenader i lägenheten

Med ett promenadband kan du enkelt nå tusentals steg och komma i bättre form, bra att använda om det är stormigt väder, om du vill komma i lite bättre form innan du går till ett gym eller om du helt enkelt föredrar att träna hemma i lugn och ro.

Dessa promenadband är designade och utvecklade i Japan, ett land känt för sina trånga utrymmen och begränsade möjligheter till utomhusträning. Löpbanden finns i två versioner beroende på hur många funktioner du vill använda. Efter användning kommer dessa kompakta löpband för promenader att vara lätta att rengöra bort, till exempel genom att trycka in dem under sängen.

Walkingpad R1 Pro är toppmodellen inom löpband och kan fällas ihop  180 grader , så att du inte behöver oroa dig för att få ont om utrymme. Löpbandet är också väldigt tyst så du behöver inte oroa dig för att bullra för grannarna. R1 pro passar för promenader eller lätt jogging och du kan välja om du vill använda stativet eller inte.

Den kraftfulla 918w -motorn ger möjlighet till både promenader och löpning.
Xiaomi Walkingpad R1 PRO kommer också med ett stativ som du kan välja att använda om du vill. Detta är då perfekt för behoven hos alla i familjen. Detta är en kraftfull toppmodell med ett intelligent styrsystem som gör det säkert för nybörjare och lätt att använda. R1 PRO har också en mycket snygg design som gör att den passar överallt och är helt perfekt!

Promenadband Walkingpad R1 Pro /E-Wheels.se

Det finns en nybörjarhastighet utöver ett barnlås som bevarar familjens säkerhet. Hastigheten, avståndet och tiden är på den ntegrerad LED -panel lätt att följa. Toppfarten på R1 PRO är hela 10 km / h, då får du ett riktigt bra pass!

Promenadband – Walkingpad R1 Pro / E-Wheels.se

Gymstick Walkingpad är ett superkompakt, high-end löpband som kan fällas ihop och läggas undan eller tas ut mycket enkelt. Den kompakta storleken gör det möjligt att få ett lätt träningspass eller en lång promenad från terrassen i solen, framför datorn eller medan du tittar på TV i vardagsrummet.

Gymstick löpbandet är lätt att placera där du vill ha ett litet träningspass och du kan justera hastigheten via en fjärrkontroll. Löpbandet har även ett unikt patenterat och adaptivt hastighetsläge som gör att löpbandet anpassar sig efter det tempo du vill gå i.

WalkingPad A1 är den minsta modellen och är ett jättebra promenadband för dig som vill ha ett kompakt och litet löpband för inomhuspromenader. Du kopplar helt enkelt in det här lilla löpbandet i uttaget och via den handhållna fjärrkontrollen kan du själv bestämma tempo och hastighet.

A1 – kompakt promenadband för inomhusträning /E-Wheels.se
A1 – Mycket kompakt och litet promenadband för inomhusträning /E-Wheels.se

Ett hopfällbart löpband perfekt för kontoret eller vardagsrummet. Håll blodet cirkulerande och bränn kalorier medan du tittar på ditt favoritprogram eller gör kontorsarbete. 

A1 – Mycket kompakt och litet promenadband för inomhusträning /E-Wheels.se

Du kan även läsa mer om Tåskor – För en mer naturlig barfotalöpning löpstil i terräng och väg, Gymnastikmatta med luft – Bra träningsmattor med luftdämpning och Snabba skotrar – Elsparkcykel för dig som vill ha mer fart.