Hoppa till innehåll

Gymnastikmatta med luft – Bra träningsmattor med luftdämpning

Med en gymmatta med luft kan du tumla, turnera och träna mer bekvämt och säkert hemma. Mattorna är av god kvalitet och några av dem kan också tas ut på vattnet för balansövningar, kampsport, pilates, vattenyoga och mycket mer, med en bra air gymmatta har du många möjligheter till bra träning på egen hand eller med en vän. Perfekt för både barn och vuxna som vill förfina balans, smidighet och balans.

Med Abilica AirTrack kan du turnera och träna bekvämt och säkert, dessa resemattor finns i flera storlekar vilket gör det enkelt att välja den modell som passar din aktivitet. Om du bara behöver en enkel gymnastikmatta med luftdämpning är denna 3,5 x 1 meter matta idealisk för en mängd olika övningar.

Abilica AirTrack (3,5x1m) /Sportgymbutiken.se
Abilica AirTrack (3,5x1m) /Sportgymbutiken.se

Airtrack 3 är en stor träningsmatta som är fylld med luft och erbjuder stora möjligheter för träning, gymnastik, yoga med mera. Du kan också ta denna gymmatta ut på vattnet och träna balans eller använda den som en badbrygga.

Airtrack 3 – stor och stabil luftträningsmatta  /Sportgymbutiken.se

Mattan är även perfekt som en uppblåsbar badbrygga för lek på vattnet, tål 150 kg belastning och är mycket dimensionsstabil.

Airtrack 3 – stor och stabil luftträningsmatta  /Sportgymbutiken.se

Lång och mjuk uppblåsbar gymmatta som också är mycket stabil i formen, perfekt för träning hemma och förfina akrobatiska övningar. Denna airtrack -matta har linjer så att du kan träna balans i ditt eget gym eller ute i trädgården.

Gymmatta med luft / Coolstuff.se
Gymmatta med luft / Coolstuff.se
Gymmatta med luft / Coolstuff.se

Ta dina gymnastikövningar ut på vattnet med denna stora luftfyllda träningsmatta från Aiir . Mattan är mer anpassad för användning ute på vattnet än några av de andra modellerna med sina handtag som gör det enkelt att komma upp på den. Gymnastikmattan har en mycket stabil och stark yta som samtidigt är tillräckligt mjuk för träning och svängning både på vatten och på land.

XC AirTrack 300 är lämplig för balans och stabilitetsträning, gymnastik, cheerleading, tumbling, kampsport, parkour, hoppning och andra studsaktiviteter.

XC AirTrack 300 /Sportgymbutiken.se

Öva mer balans med dessa smarta och uppblåsbara supbrädor för vattnet och träna bra medan du kan ha kul med en uppblåsbar kajak.