Hoppa till innehåll

Litet och smart Löpband – Perfekt för hemmaträning

Ett löpband har traditionellt sett varit en stor maskin som man oftast kan hitta på ett träningscenter, eller så har de riktigt lyckliga haft ett löpband hemma i sitt eget träningsrum. Många vill dock ha ett litet och praktiskt löpband, ett löpband som är lågt, lätt och enkelt att använda hemma.

Promenadband är ett superkompakt, high-end löpband som kan fällas ihop och läggas undan eller tas ut mycket enkelt. Den kompakta storleken gör det möjligt att få ett lätt träningspass eller en lång promenad från terrassen i solen, framför datorn eller medan du tittar på TV i vardagsrummet.

Walkingpad R1 Pro är toppmodellen inom löpband och kan fällas ihop  180 grader , så att du inte behöver oroa dig för att få ont om utrymme. Löpbandet är också väldigt tyst så du behöver inte oroa dig för att bullra för grannarna. R1 pro passar för promenader eller lätt jogging och du kan välja om du vill använda stativet eller inte.

Den kraftfulla 918w -motorn ger möjlighet till både promenader och löpning.
Xiaomi Walkingpad R1 PRO kommer också med ett stativ som du kan välja att använda om du vill. Detta är då perfekt för behoven hos alla i familjen. Detta är en kraftfull toppmodell med ett intelligent styrsystem som gör det säkert för nybörjare och lätt att använda. R1 PRO har också en mycket snygg design som gör att den passar överallt och är helt perfekt!

Promenadband Walkingpad R1 Pro /E-Wheels.se

Det finns en nybörjarhastighet utöver ett barnlås som bevarar familjens säkerhet. Hastigheten, avståndet och tiden är på den ntegrerad LED -panel lätt att följa. Toppfarten på R1 PRO är hela 10 km / h, då får du ett riktigt bra pass!

Promenadband – Walkingpad R1 Pro / E-Wheels.se
Promenadband – Walkingpad R1 Pro / E-Wheels.se

WalkingPad A1 är den minsta modellen och är ett jättebra promenadband för dig som vill ha ett kompakt och litet löpband för inomhuspromenader. Du kopplar helt enkelt in det här lilla löpbandet i uttaget och via den handhållna fjärrkontrollen kan du själv bestämma tempo och hastighet, och via den handhållna fjärrkontrollen kan du själv bestämma tempo och hastighet. Du kan också få statistik samtidigt och kombinerar du detta med en pulsklocka kan du få lika mycket statistik och information som du skulle få på träningscentret.

A1 – kompakt promenadband för inomhusträning /E-Wheels.se
A1 – Mycket kompakt och litet promenadband för inomhusträning /E-Wheels.se

löpbandet är lätt att placera där du vill ha ett litet träningspass och du kan justera hastigheten via en fjärrkontroll. Löpbandet har även ett unikt patenterat och adaptivt hastighetsläge som gör att löpbandet anpassar sig efter det tempo du vill gå i.

Ett hopfällbart löpband perfekt för kontoret eller vardagsrummet. Håll blodet cirkulerande och bränn kalorier medan du tittar på ditt favoritprogram eller gör kontorsarbete. 

A1 – Mycket kompakt och litet promenadband för inomhusträning /E-Wheels.se
A1 – Mycket kompakt och litet promenadband för inomhusträning /E-Wheels.se

Läs mer om 3 bra jaktskor och jaktstövlar för män och kvinnor – Håll dig torr och bekväm eller Varma och härliga ulltröjor – ett lager och två lager ulltröja för kvinnor. Läs också gärna om Bra löparskor för terräng och skog.