Hoppa till innehåll

Varm handske – Varma händer för arbete, fritid och cykling

Uppvärmda handskar har små, tunna värmetrådar inbyggda i tyget som drivs av uppladdningsbara batterier och håller händer och fingrar sköna och varma. Tidigare uppvärmda handskar var ofta skrymmande och svårhanterliga, men moderna uppvärmda handskar finns i många varianter och tjocklekar. Här kan du läsa mer om värmehandskar för jakt, arbete och fritid. Men även tunna uppvärmda handskar för den som vill ha små handskar med bra uppvärmning.

Tunna fingervantar som värms upp av en 5V 3000mAh Powerbank /Outdoorexperten.se

Jakthandskar och arbetshandskar med värme

Att frysa fingrarna när du sitter på posten eller går på käppjakt är inte trevligt och tar ofta bort det fokus du behöver när du är på jakt. Heat Experince har därför tagit fram några robusta femfingerhandskar och en traditionell vante med vatten- och vindtätt membran samt en avtagbar fingerficka så att du kan känna avtryckaren när det behövs.

Dessa uppvärmda vantar och handskar är även idealiska för dig som då och då behöver full fingerfärdighet för att till exempel arbeta utomhus. Med ett 2200 mAh uppladdningsbart batteri och trestegs värmefunktion kan du hålla fingrarna varma i upp till 5 timmar.

Uppvärmda Jakt- och arbetshandskar – Vantar och handskar med fingerutdragning / Outnorth.se

De tunnaste uppvärmda handskarna på marknaden

Therm-IC är specialist på varma kläder och deras lightserie är de tunnaste handskarna Therm-ic tillverkar. Dessa tunna handskar har 360 graders uppvärmning av hand och fingrar, vilket ger en behaglig uppvärmning av hela handen. Men eftersom dessa varma handskar är så tunna är de också väldigt mångsidiga för flera utomhusaktiviteter.

De tunnaste uppvärmda handskarna från Therm-IC – Perfekt för dig som arbetar med händerna utomhus / Outnorth.se

Light är en mycket bra allroundhandske som du kan använda på vintern, som värmer dina händer behagligt – även längs fingrarna. Med sin tunna design och 10K membran som tillåter ventilation och förhindrar vatteninträngning kan dessa även användas för dig som jobbar ute i kylan, åker skidor eller snowboard eller cyklar till jobbet kalla dagar.

Therm-Ic light kommer i två versioner / Outnorth.se

En tunn uppvärmd handske har visserligen sina begränsningar – det finns en gräns för hur mycket kapacitet du kan pressa in i en produkt som måste göras så smal och tunn som möjligt, men för dig som jobbar ute eller behöver en tunn handske. Kommer dessa uppvärmda handskar från Therm-IC att vara ett mycket bra alternativ för den som kämpar med kalla fingrar.

Med ett 10K membran som andas men förhindrar vatteninträngning / Outnorth.se

Skinnhandskarna från Heat Experience är välisolerade med värmetrådar för extra uppvärmning. Dessa handskar har getskinn för extra hållbarhet, isolering och skydd och är väldigt bra handskar för dig som i första hand vill hålla dina händer varma och bekväma. Handskarna är något större än de andra handskarna i kategorin och passar därför bra för vandring, skidåkning eller alpin skidåkning där du inte behöver använda fingrarna för finarbete.

Varma vantar med getskinn för kalla dagar / Outnorth.se

De uppvärmda handskarna är uppladdningsbara med en batteritid på cirka 5 timmar, och du kan mycket enkelt välja en värmeintensitet från 1 till 3. Konstruktionen med äkta getskinn, 100g PrimaLoft®-isolering och vattentätt och andningsbart membran resulterar i en tidlös, hållbar och funktionell design. Handskarna är tillverkade i slitstarka vatten- och vindavvisande material med formsydd design.

5-finger varma handskar med touch finger / Outnorth.se

Få fler bra tips för klädsel, läs mer om Vandringsbyxor med foder – Bra isolerade vandringsbyxor som håller värmen, Varma och härliga ulltröjor – ett lager och två lager ulltröja för kvinnor och Varma kläder – Jackor, handskar och byxor med värmeelement.