Hoppa till innehåll

Snöskor på snön, Femundsmarka Snowshoe – De lättaste snöskorna på marknaden

Femundsmarka Snowshoe är ett set snöskor från Gridarmor av högsta kvalitet lättviktsaluminium som väger endast 600 gram per styck. Dessa snöskor är därför bland de lättaste snöskorna på marknaden – som samtidigt håller en rimlig prisnivå som många andra snöskor.

Femundsmarka superlätta snöskor på 600g / Outnorth.se

Eftersom dessa snösnöskor är extra lätta blir detta lite på bekostnad av intrycket man gör i snön. De är därför inte särskilt lämpliga för den djupaste och lättaste pudersnön om man väger mycket. Men om du letar efter ett set snöskor som väger lite och är lätta att bära, kanske Femundsmarka-serien från Gridarmor är något för dig.

Dessa lätta tråg är gjorda av superlätt aluminiumram, rejäla stegjärn och har robusta spikar framtill för ett bra grepp i brant terräng. De har ett flexibelt bindningssystem som säkerställer enkel borttagning och installation. Passar skostorlek 36-48.

Pasvik – modellen från Gridarmor är en lite tyngre modell, men som i sin tur ger ett större intryck och klarar av att bära högre vikt på djupare och lättare snö. Pasvik finns i tre storlekar så att du kan hitta en snöskomodell som passar dina fötter och användningsområde.

Pasvik – kraftfulla snöskor för upp till 140kg / Outnorth.se

Trågen har kraftiga längsgående spikar på undersidan som ser till att du inte glider bakåt på skorpa eller hala ispartier. Med två justerbara och vadderade spännen över foten säkerställer dessa snöskor god komfort hela dagen. Trågen har justerbart hälstöd för en perfekt passform. Passar skostorlek 36-44 och de kan väga upp till 140 kilo.

Rondane- modellen är en fantastisk universell snöskomodell som passar de flesta resor i snön. Trågen har ett smart system som gör att du kan haka på en förlängning bak om du bär tungt eller det är extra mjuk snö.

Rondane snöskor / Outnorth.se

Läs mer om Offroad elektrisk elscooter – ElSparkcykel för grus och skog, Uppblåsbar kajak – både praktisk och rolig och Bra löparskor för terräng och skog.