Hoppa till innehåll

Smart Insektsnät til dörren med magnetlås – Insektsnät med automatisk låsning

Se detta smarta insektsnät med automatisk låsning, perfekt för stugor och hem på landet.
Detta insektnät är lätt att montera och har insydda magneter som öppnas och stängs av sig själva när du går genom dörren.

Insektnätet släpper igenom luft och ljus, men förhindrar att insekter och myggor kommer in i huset. Detta insektsnät är alltså perfekt för sensommarkvällar där du vill ha ventilation, men inte vill att insekter ska komma in i hemmet.

Insektsnät med magnetlås /Smartasaker.se

Det svarta insektsnätet sitter ihop längst upp och delar sig från dörröppningen och hela vägen ner. Magneterna ser till att nätet håller tätt, inte blåser upp och gör att nätet hänger rakt och snyggt.

Insektsnät med magnetlås /Smartasaker.se

Insektnätet fästs med kardborrband runt om dörrkarmen och passar dörrar där montering är möjlig 1 meter i bredd och 209 cm upp från golvet. De medföljande häftstiften hjälper till att hålla nätet på plats under montering och kan även användas som en extra förankring i dörrkarmen vid blåsiga dagar.

Les mer om Offroad elektrisk elscooter – ElSparkcykel för grus och skog, Uppblåsbar kajak – både praktisk och rolig och Bekväma liggunderlag – Uppblåsbara liggunderlag för vandring och camping med hög komfort.