Hoppa till innehåll

Myggfri: Elektrisk Myggmedel på batteri – Laddningsbar och liten, perfekt för tält, fisk, jakt och vandring

Myggfritt är en spännande ny produkt som fungerar som myggskydd och myggborttagare, utan farliga kemikalier eller lukter. Myggfällan finns i flera storlekar beroende på typ av skydd och hur stort område du vill hålla myggfritt.

Myggfritt / Myggfritt fungerar genom att jonisera luften runt människor via det inbyggda, uppladdningsbara batteriet för att kamouflera vissa komponenter av mänsklig lukt, CO2 och värme inom en krets på flera meter. Denna lösning gör att du inte dödar eller sätter myggan ur spel som många andra myggborttagare och myggfällor gör, utan den gör dig osynlig för myggans sinnen.

Bärbart myggskydd som skapar en bubbla av ”osynlighet” mot myggor / Outnorth.se
Myggfri FAMILY kan med fördel ställas på bord och skyddar upp till 15 m² / Outnorth.se

Myggmedlet använder inga bekämpningsmedel eller kemikalier och lämpar sig därför bra för regelbunden användning, även bland gravida och små barn. Tekniken märks inte dagligen och skadar inte flora eller fauna.

Tack vare en batteritid på upp till 24 till 72 timmar, beroende på enhet, är Moskitofrees bärbara produkter lämpliga för dagligt bruk, för camping och fiske. Myggskydden finns i ett antal smarta storlekar, inklusive ett portabelt minimyggskydd som kan bäras runt halsen. En mycket bra lösning om du till exempel vill bli av med myggor under fiske, jakt eller på promenader.

Myggfritt travel – perfekt för camping och vandring/ Outnorth.se

Myggfällorna finns även i större varianter som kan tas med på en utlandsresa och ställas på nattduksbordet, för att på ett effektivt sätt minska chansen att smittas av sjukdomar som malaria, gula febern etc. Den kan även tas på en campingtur och placeras i eller utanför tältet.

Få fler bra vandringstips, se bland annat Varma och härliga ulltröjor – ett lager och två lager ulltröja för kvinnor, Offroad elektrisk elscooter – ElSparkcykel för grus och skog och Uppblåsbar kajak – både praktisk och rolig.